Over ons

Van APK keuring tot onderhoud, van verkoop tot schade herstel, bij Autobedrijf de Westerd BV kunnen we het allemaal. Met onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw wens of probleem bij ons wordt opgelost. Als universeel autobedrijf kunt u bij ons terecht met élk merk auto.

 

Bosch Car Service

Waren we vroeger Bosch Formule Auto, nu is dit alweer een tijd bekend als Bosch Car Service. Als een van de eersten in Nederland waren wij een Bosch Car Service bedrijf. Tegenwoordig zijn dit er bijna 400 verspreid over heel Nederland. Dankzij de technische ondersteuning van Bosch treft u in onze werkplaats de nieuwste snufjes op het gebied van auto-elektronica. Bovendien volgen onze monteurs trainingen bij het speciale trainingscentrum in Barneveld waardoor ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op auto gebied.

 

BOVAG

Als lid van BOVAG voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen waarop we ieder jaar opnieuw worden gecontroleerd. U kiest toch ook liever voor een erkend bedrijf?

Onze trouwe klanten komen zelfs uit Ermelo en Enschede voor de service en totaliteit van Autobedrijf de Westerd BV. Wilt u ook zo’n totaalbedrijf voor uw auto? Het team van Autobedrijf de Westerd staat klaar om u van dienst te zijn!

 

Schadeherstel

Autobedrijf de Westerd BV beschikt over een grote afdeling voor schadeherstel. De schadeherstel werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertiviceerde werknemers. Met een speciaal computersysteem wordt de afhandeling soepel en snel geregeld. Bovendien verzorgen we ook de afhandeling met de verzekering. Na reparatie wordt uw auto vakkundig gespoten in de originele kleur.

 

Restauratie

Ook zijn wij actief in het restaureren van auto’s. Wij beschikken over een eigen spuiterij en een extra ruime werkplaats om aan grote projecten te kunnen werken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 

Verkoop

Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij Autobedrijf de Westerd BV aan het juiste adres. We geven u graag advies over een voor u geschikt voertuig.

 

Wilt u meer weten over Autobedrijf de Westerd BV, of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op. Wij geven u graag een oplossing op maat.

 

apk reparatie restauratie auto peize groningen