Bosch Car Service de Westerd

Haal & breng service bij Autobedrijf De Westerd.

Is uw auto toe aan onderhoud maar wilt u de auto liever niet brengen, of lukt dit niet door omstandigheden?

Dan komen wij uw auto gratis ophalen en weer terugbrengen.
Zo hoeft u uw huis niet uit en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto.

 

Verder zijn wij gewoon geopend en kunt u gebruik blijven maken van al onze diensten, hierbij hanteren wij wel alle richtlijnen van het RIVM.

 

 

 

Al vanaf 1984 is Autobedrijf de Westerd te vinden in Peize. Door meer dan 30 jaar ervaring verstaan wij ons vak. Wij zijn een bekend begrip in Peize en Groningen. Voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service bent u bij onze aan het goede adres. Wij staan met ons totale team van vier man voor u klaar!

 

Wij zijn een merkonafhankelijk universeel autobedrijf. Hierdoor kunt u met elke auto bij ons terecht. Al jaren lang zijn wij aangesloten bij Bosch. Waren we vroeger Bosch Formule Auto, nu is dit alweer een tijd bekend als Bosch Car Service. Door onze samenwerking met Bosch zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u van old timer tot nieuwe auto verder helpen.

 

Ook zijn wij actief in het restaureren van auto’s. Wij beschikken over een eigen spuiterij en een extra ruime werkplaats om aan grote projecten te kunnen werken. Onder het ‘diensten’-menu kunt u zien waar wij u mee verder kunnen helpen. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 

 

Graag tot ziens!